Categories

 • Geen categorieën

Archives

  A sample text widget

  Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

  Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

  Mini-training

  Mini-training

  Tijdens de tweede stap maken de medewerkers via de mini-training, kennis met de 7 aspecten van vitaliteit:

  1. Beweging – Het energieniveau van de deelnemer is het startpunt. Alles begint met energie. Zonder energie gebeurt er helemaal niets. Waar krijgt u energie van? Tijdens dit aspect wordt duidelijk welke persoonlijke voorwaarden er voor de deelnemer gelden om een optimaal energieniveau te bereiken.

  2. Betrokkenheid –  Grip op het gezamenlijke resultaat door positieve deelname binnen het team. Door bewustwording krijgt men inzicht in het effect van betrokkenheid op het energieniveau.

  3. Comfortzone – Bekwaamheid ten opzichte van uitdagingen. De deelnemers krijgen inzicht in het effect van stress en verveling op het energieniveau.

  4. Mentaliteit – Een constructieve houding leidt tot betere samenwerking.  Hoe is de indeling naar mentaliteit in het team? De relatie tussen mentaliteit en samenwerken wordt hier duidelijk.

  5. Balans in geven en nemen – Hier wordt de balans opgemaakt hoe deelnemers met hun energie omgaan. Het gaat over keuzes maken, waardoor focus ontstaat. Dat kunnen kleine aanpassingen zijn die grote energiewinst opleveren.

  6. DOEN – Wanneer de focus helder is kan worden begonnen met actie ondernemen: DOEN. Als er iets is wat de deelnemer er nog van weerhoudt om actie te ondernemen dan zal het tijdens dit aspect duidelijk worden.

  7. Trots – Genieten van ondernomen acties. In de workshop ervaren de deelnemers hoe het is om trots te zijn en hoe belangrijk het is om successen te vieren.

  Via een proces van bewustwording krijgen de medewerkers leuke, laagdrempelige tools aangereikt om te waken voor energielekken. Deze tools kunnen de vitaliteit op het werk direct vergroten.

  Daarnaast zorgt de mini-training in combinatie met de uitkomsten van de VitaScan ervoor dat maatwerk kan worden aangebracht in de VitaTraining. De trainer heeft uitgebreid kennis mogen maken met de deelnemers en kan de verworven inzichten slim combineren met de resultaten uit de VitaScan.

  Het resultaat voor uw organisatie

  • Deelnemers krijgen meer inzicht in vitaliteit
  • Deelnemers worden zich bewust van energielekken, energieblokkades en energiegevers
  • Deelnemers wisselen ervaringen uit waardoor er een ‘feest van herkenning’ ontstaat
  • Meer wederzijds begrip en vertrouwen