Categories

 • Geen categorieën

Archives

  A sample text widget

  Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

  Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

  Referenties

  Referenties

  “Eind 2013 heeft het bestuur van stichting Waarborgfonds Quidem Carus een mini Vita Training van VitaTrainer mogen ervaren. Als bestuur waren we veel bezig met dingen die minder van belang waren voor het doel van onze stichting (mensen financieel ondersteunen bij onbetaalbare dierenartsrekeningen). Er waren nogal wat energielekken. VitaTrainer heeft ons vooral een spiegel voorgehouden. Er zijn tijdens de training verwachtingen naar elkaar uitgesproken waardoor er veel meer inzicht in ons eigen en elkaars handelen is ontstaan. Een aantal oefeningen in de training blijven wij ook zeker doen voor en tijdens de bestuursvergaderingen. De mini training geeft een mooie introductie voor de uitgebreidere training. Elk vitaliteitsaspect wordt even aangestipt. Je wordt meegenomen door de 7 aspecten van het Vitamodel en leert waar er energielekken zijn en hoe deze te voorkomen. Ook de onderlinge samenhang van de aspecten is duidelijk geworden. Als team zijn wij hier zeker door gegroeid en is er veel meer inzicht in en respect voor elkaars gedrag ontstaan. Wij zijn opener naar elkaar geworden. Wij zullen als team (bestuur) hierdoor efficiënter gaan werken en houden meer energie over voor de dingen die er echt toe doen! De spirit blijft er zo ook veel beter in. Alexander en Rindert: namens ons hele bestuur van harte bedankt voor de training.”

  – Miranda, bestuurslid Bestuur Quidem Carus

  “Binnen onze stichting worden vitaliteitworkshops aangeboden die zich vooral richten op het fysieke vlak, bewegen, gezonde voeding enz. Bij VitaTrainer  heeft vooral het mentale aspect  de aandacht. Werken moet leuk zijn. Je moet je lekker voelen. Dat levert vervolgens energie op.

  We hebben we een fijne workshop gehad waarin genoeg aandacht was voor iedereen. Ze brengen het met veel enthousiasme en laagdrempelig. Het zijn  fijne onderwerpen, die vooral positief benaderd worden.

  Laat je inspireren door deze beide heren!!”

  – Bep Jongste, Teammanager Welzijn – Stichting AxionContinu

  “Bedankt voor de inspirerende workshop!

  De inzichten over hoeveel tijd jij je verveelt  – in de ‘comfort zone’ zit of – stress hebt, was helemaal nieuw voor mij. Ik heb nooit eerder mijn leven op die manier bekeken. Ik vond het achteraf gezien wel heel waardevol – omdat ik ineens in het dagelijkse leven beter oplet met waar ik NU eigenlijk bezig mee bent?

  Ook het uitleggen van de kaarten met verschillende themas gaf mij een goed blik op waar mijn prioriteiten liggen. Vooral de vluchtige aanraking met zoveel verschillende aspecten van onze vitaliteit als mens vond ik heerlijk verfrissend.

  Ik hoop dat je veel actie krijgt rondom de workshops – jij kunt het goed, en je hebt een fijn gevoel van waar je de prioriteiten moet leggen in een bepaalde groep.”

  – Elisabet, zelfstandig ondernemer

  “Ik heb Alexander enkele jaren geleden leren kennen als een enthousiaste collega met een hoge mate van sensitiviteit. Hij jaagt sindsdien zijn dromen achterna, is begaan met anderen en de wereld om ons heen en weet te verrassen met net dat andere perspectief of inzicht. Zijn idealisme in combinatie met vasthoudendheid en doorzettingsvermogen (zonder star te worden!) helpt een team en zichzelf om het idee waar ‘het’ ooit mee begon ook daadwerkelijk te realiseren. Ik zie Alexander dan ook vooral als een gepassioneerde ‘dromen implementator’.”

  – Sander (1973), leidinggevende

  “Alexander is sinds begin 2009 actief als vrijwilliger bij Kinder-Avonturenland en ook bij Genootschap HEEL. In de brainstormvergaderingen stelt hij zich heel sociaal, betrokken en constructief op. Hij brengt regelmatig goede ideeën in, vanuit originele nieuwe invalshoeken, om de twee organisaties verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Daarbij is het belangrijk voor hem een goed evenwicht te vinden tussen hoge doelen en zakelijke resultaatgerichtheid. Zo snel en positief als hij zich nu ontwikkelt, verwacht ik zeker dat hij de komende tijd nog veel meer van zich zal laten horen. Daar zie ik graag naar uit.”

  – Hein (1960), coördinator Kinder-Avonturenland en PR-man Genootschap HEEL

  “Alex is in staat de vinger op de zere plek te leggen.  Zijn analytische insteek zorgt ervoor dat je meerdere kanten van je dilemma onderzoekt. Hij helpt je heldere conclusies te trekken en tot weloverwogen oplossingen te komen. Door zijn ervaring en kennis van en in het bedrijfsleven en van zingeving, weet hij een brug te slaan tussen de organisatie en het individu.”

  – Janine (1982), organisatie psycholoog/HR consultant

  “Alexander is een inspirerende en veelzijdige persoonlijkheid. Een man met inhoud, veel kennis en heldere ambities. Iemand die een eigen mening heeft – en die durft te uiten – en tegelijkertijd open staat voor de ideeën van een ander. Alexander is in staat mensen te confronteren met zichzelf, maar doet dat vanuit liefde. Zo is hij in staat anderen te helpen. Ik heb bewondering voor de moed en de daadkracht waarmee hij vorm geeft aan zijn leven en zijn idealen: spiritualiteit en zingeving. Dit alles maakt hem tot een unieke en bijzondere persoonlijkheid die over de kwaliteiten beschikt waar de hedendaagse samenleving om vraagt.”

  – Edwin (1970) zelfstandig trainer/coach

  “Ik leerde Alexander kennen tijdens een training in Schotland. Zijn enthousiasme, positieve energie en gedrevenheid die ik toen leerde kennen, zijn voor mij de reden hem als medeorganisator aan te trekken voor de workshop Men and the Quest. Zonder zijn inzet, netwerk en vasthoudendheid zouden we nu niet zo ver zijn als we zijn. Soms zet hij zaken op scherp wat dan nodig is voor de voortgang en nooit gedreven wordt vanuit eigen belang.”

  Henk (1959), trainer