Categories

 • Geen categorieën

Archives

  A sample text widget

  Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

  Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

  Ons Team

  Alexander Rietkerk – Trainer – Coach

  Alexander Rietkerk is de oprichter van VitaTrainer en de ontwikkelaar van het VitaModel. Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit van Groningen heb ik 5 jaar als Business Process Management consultant binnen banken gewerkt.

  Hierna heb ik binnen een bank als financial consultant een groot project geleid.

  Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in vitaliteit van organisaties en vooral werken met plezier.

  Synchroon met mijn loopbaan ben ik altijd bezig geweest met de ontwikkeling van mijzelf op persoonlijk en spiritueel vlak.

  Dit heeft mij enorm veel persoonlijk inzicht en kennis gebracht. Vanuit deze basis begeleid en inspireer ik nu mijn cliënten via VitaTrainer.

  Ik heb bijvoorbeeld geleerd:

  – Waarom we soms wel en soms niet goed presteren
  – Hoe we met onze emoties om kunnen gaan
  – Hoe je energie kunt krijgen van communiceren met anderen
  – Hoe vitaliteit ECHT werkt
  – Hoe weerstand je nieuwe inzichten kan geven, zodat je op een hoger en vrijer niveau verder kunt gaan

  Via het VitaModel dat ik met VitaTrainer heb ontwikkeld komt dit alles tot uiting.

  Basis voor het VitaModel

  Tijdens mijn studie was ik altijd al dol op modellen. Ook tijdens mijn functie bij Capgemini en in de periode van zelfontwikkeling heb ik veel nieuwe modellen leren kennen. Nu breng ik mijn eigen model de wereld in.

  Het is momenteel mijn grote passie om al mijn kennis en inzichten te delen.

  Waar ik me via VitaTrainer helemaal op richt is de menskant – wat hebben mensen nodig om met plezier en passie hun kwaliteiten in te zetten. De kracht van ons model is dat we echt kijken waar iedereen staat, zodat per team of afdelingslid de vitaliteit op een persoonlijke manier optimaal terug kan keren en vanuit deze vitaliteit ontstaat dan als vanzelf de passie die iedereen van nature al in zich heeft.

  Rindert Bijleveld – Trainer – Organisatieadviseur

  Rindert Bijleveld is trainer/organisatieadviseur en sinds juni 2013 verbonden als trainer/adviseur aan VitaTrainer.  Hij is 37 jaar en woont in Amsterdam samen met zijn vrouw en dochter.

  Tijdens mijn studie Internationale Bedrijfskunde in Maastricht, heb ik gewerkt als communicatietrainer. Na het afronden van mijn studie heb ik drie jaar in Colombia gewoond en gewerkt als trainer en docent conflict management. Ik ben altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van mijzelf en van anderen. Wat kun je (zelf) veranderen aan je houding en gedrag om beter en met meer energie te presteren?

  In 2009 ben ik aan de slag gegaan als Lean adviseur in Nederland. Ik gaf trainingen en advies en kwam binnen bij veel verschillende organisaties. Lean is een filosofie en vooral manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het creëren van waarde en het elimineren van verspillingen.

  In mijn ogen zit de grootste verspilling in organisaties in de mensen zelf. Volgens recent onderzoek presteren organisaties (mensen) maar op halve kracht en lekt 50% van de energie weg. Mensen zitten opgesloten in processen en organisaties die geen gebruik maken van hun volledige talent en energie. Met VitaTrainer wil ik graag bijdragen om hier verbetering in te brengen.

  Michelle Guit

  Michelle Guit houdt zich bezig met de marketing van VitaTrainer. Haar brede ervaring in het bedrijfsleven en als zelfstandig onderneemster, maakt haar erg allround.

  Na haar studie Bedrijfskader bij de Hogeschool van Utrecht heeft Michelle onder meer gewerkt als Relatiemanager Kredietverzekeringen bij Interpolis en heeft ze sinds 2008 een eigen onderneming als coach voor particulieren. Bij VitaTrainer combineert ze aspecten uit beide functies.

  Michelle zorgt bij VitaTrainer voor vitale ideeën en teksten. Ze is sociaal vaardig, representatief, kan goed plannen, heeft een flexibele instelling en weet snel te schakelen. Haar motto is ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!’.