Categories

 • Geen categorieën

Archives

  A sample text widget

  Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

  Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

  Team Trainingen

  Werkwijze

  Het VitaModel en de onderliggende trainingsmethodiek, zijn de uitgangspunten voor de trainingen. Met een duidelijk stappenplan worden deelnemers zich bewust van energielekken, blokkades en energie-gevers.

  De 7 aspecten waarmee gewerkt wordt in ‘Vitaal in 7 Stappen’

  1. Beweging – Het energieniveau van de deelnemer is het startpunt.
  2. Betrokkenheid – Door positieve deelname krijg je grip op het resultaat.
  3. Comfortzone – Bekwaamheid ten opzichte van uitdagingen.
  4. Mentaliteit – Een constructieve houding leidt tot betere samenwerking.
  5. Balans in geven/nemen – Beter leren omgaan met je energie.
  6. Doen – Effectief en efficiënt gedrag stimuleren.
  7. Trots – Het vieren en ervaren van succes.

  Deelnemers van de VitaTraining volgen de training in groepsverband. De enorme kracht hiervan ligt op drie vlakken. Deelnemers wisselen ervaringen uit waardoor een ‘feest van herkenning ontstaat’. Door het delen ontstaat wederzijds begrip en vertrouwen. Daarnaast gebeurt het automatisch dat deelnemers elkaar motiveren & enthousiasmeren, nog lang nadat de training voorbij is.

  VitaTrainer werkt in drie stappen die naargelang uw behoefte ingezet kunnen worden. De drie staps VitaTrainer aanpak bestaat uit:

  Stap 1: Vrijblijvende VitaScan

  Stap 2: Mini-training ‘Vitaliteit’ (3 uur)

  Stap 3: Training ‘Vitaal in 7 stappen’  (8 weken)

  Stap één begint met de VitaScan. Elke deelnemer vult anoniem een vragenlijst in. De VitaScan geeft een score per vitaliteits aspect gemeten over het hele team. Daarnaast geeft het ook een weergave van het energieniveau per persoon. De VitaScan in zijn geheel maakt duidelijk zichtbaar in welk aspect de energielekken zijn.

  Tijdens de tweede stap maken de medewerkers via de mini-VitaTraining, kennis met de 7 aspecten van vitaliteit. Via een proces van bewustwording krijgen ze  tools aangereikt om te waken voor energielekken en de vitaliteit op het werk.

  Stap drie is ‘where the magic really begins’. In 8 weken gaan we met het hele team diep inzoomen op elk aspect van het Vitamodel. Dit doen we in een wekelijks samenzijn van 2,5 uur. Door de intensieve samenwerking rondom de aspecten wordt een stevige basis gelegd om dezelfde lijn door te zetten. De vitaliteit wordt nóg verder versterkt en verankerd in de werkomgeving.

  Het vitaliteits effect van de VitaTraining is een kado voor zowel uw medewerkers als uw bedrijf!